O nama

Štand expo d.o.o. je tvrtka s 20-godišnjom tradicijom poslovanja, specijalizirana za opremanje raznih eventa, izgradnju sajmova, štandova  i pozornica te za opremanje istih pratećim sadržajem. U mogućnosti smo ponuditi Vam izgradnju do 5.000 m² površine štandova u standardnoj sajamskoj Octanorm konstrukciji. Također izvodimo štandove od Maxima konstrukcije, aluminijske rešetkaste konstrukcije, štandove na kat, kao i štandove izvan sistema u iverici, iveralu, knaufu i drugim materijalima po posebnom projektu - ovisno o Vašim željama i mogućnostima. U ponudi imamo i izgradnju bina za koncerte ili evente, izgradnju scenografija i kulisa s pratećom opremom, kao što su LED ekrani, rasvjeta, studijska rešetkasta konstrukcija i sl.

Ukoliko ste zainteresirani za bilo koju od usluga koje nudimo, naš projektni tim će za Vas, u skladu s Vašim potrebama, izraditi nacrt i 3d vizualizaciju, te načiniti (predložiti) neobvezujuću ponudu.

Neke od dosadašnjih sajmova, štandova, eventa, bina s LED ekranima, koje smo izgradili/postavili, možete pogledati u galerijama slika.